MENU
Nagerechten
Voorgerecht Koud
Handgesneden Carpaccio
Met Parmezaan, rucola en pijnboompitten.
Voorgerecht Warm
Scampi in de look
Een klassieker die niet mag ontbreken.
Duo van kroketten
Verse kaas en garnaalkroketten afgewerkt met een lekker slaatje
Kaaskroketten
Afgewerkt met een lekker slaatje
Dagsoep
Elke dag een andere verse soep.
Vissoep met rouille
Gamba in de look
Scampi van de chef
Een pittig tomatenroomsausje, geheim van de chef.
Pasta's
Scampi op Thaise wijze
met gele curry en linguine
Vegetarische wok met linguine
Spaghetti Bolognaise
Met chef Franky zijn geheime saus
Lasagne bolognaise
Klassieke keuken (Vis)
Vispannetje
Met verse vis uit onze Noordzee
Sliptongen
Onze bekende sliptongen. Gebakken in de verse boter.
Gebakken Pladijs (850gr)
Enkel verkrijgbaar in het seizoen
Salade scampi
Alle gerechten zijn verkrijgbaar met:
Krielaardappeltjes, frieten, puree, pasta,
champignonsaus, pepersaus, bearnaise
Klassieke keuken (Vlees)
Hamburger "Classic"
Met agnus rund
Hamburger "Poseidon"
Hamburger van het huis met Agnes rund en pulled pork
Filet mignon
Het beste stuk vlees, lekker mals
Gegrilde Ierse Rib-eye
SUGGESTIE VAN T MOMENT: Lamskroon met warme groenten
Afgewerkt met lekkere warme groentjes
Ossobuco
Italiaanse klassieker met heerlijk kalfsvlees
Ribbetjes natuur
Lekker mals!
Vol-au-vent
Met hoevekip en een vers bladereeg koekje.
Stoofvlees
Een lekkere klassieker met bruin bier
Côte a l'os
Voor 2 personen.
Alle gerechten zijn verkrijgbaar met:
Krielaardappeltjes, frieten, puree, pasta,
champignonsaus, pepersaus, bearnaise
Kindergerechten tot 12 jr
Kinder Vol-au-vent
Kipnuggets met appelmoes
Frikandel met appelmoes
Kinderlasagne
Alle gerechten zijn verkrijgbaar met:
Krielaardappeltjes, frieten, puree, pasta,
champignonsaus, pepersaus, bearnaise