MENU
Voorgerecht Koud
Hand gesneden Carpaccio
Rund - parmezaanschilfers
Charcuterieplank
Voorgerecht Warm
Witte pens
Duo van kroketten
kaas & garnaal
Dagsoep
Vissoep met rouille
Kikkerbillen look-room
Gamba in de look
Scampi van de chef
Scampi in de look
12 uurtje
Vlees
soep - kroket van zwezerikken - boterham met vleessalade
Vis
Vissoep - kroket van zalm - boterham met krabsalade
Veggie
soep - kroket van tomaat mozarella - boterham met eiersalade
Pasta's
Scampi op Thaise wijze
Gele curry en linguine
Vegetarische wok met linguine
Spaghetti Bolognaise
Lasagne
Klassieke keuken (Vis)
Vispannetje met Noordzee vis
Gebakken slibtongen
Kabeljauwhaasje
Gebakken Pladijs (850gr)
in seizoen
Salade scampi
Mosselen (Seizoen)
Natuur
Mosselen (seizoen)
Look-room
Witte wijn
Van de chef
Ricard
Alle gerechten zijn verkrijgbaar met:
Krielaardappeltjes, frieten, puree, pasta,
champignonsaus, pepersaus, bearnaise
Klassieke keuken (Vlees)
Filet mignon met garnituur
Gegrilde Ierse Rib-eye
Lamskroon met warme groenten
Ossobuco
Ribbetjes met trio van koude sausjes
Vol-au-vent
Stoofvlees
Côte a l'os
per 2 personen
Alle gerechten zijn verkrijgbaar met:
Krielaardappeltjes, frieten, puree, pasta,
champignonsaus, pepersaus, bearnaise
Kindergerechten tot 12 jr
Kinder Vol-au-vent
Kipnuggets met appelmoes
Frikandel met appelmoes
Kinderlasagne
Alle gerechten zijn verkrijgbaar met:
Krielaardappeltjes, frieten, puree, pasta,
champignonsaus, pepersaus, bearnaise